Bernat Castillejo

Va estudiar música a l’Escolania de Sant Agustí de Sabadell i al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, on va obtenir el diploma de professor superior de flauta travessera. Va ampliar la seva formació artística a la École nationale de musique et d’art dramatique d’Orléans (França). Els seus mestres de flauta han estat Josep Maria Llorens, Bàrbara Held i Arlette Biget. També ha realitzat estudis de flabiol i tamborí amb el mestre Jordi León i de direcció d’orquestra amb el mestre Albert Argudo.

Ha obtingut, entre altres, els següents premis: Premis d’honor de flauta i de música de cambra del Conservatori Superior de Barcelona; Primer premi de flauta del Conservatori d’Orléans; Primer premi de música de cambra del Concurs Nacional Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya; Premi de la Fundació Caixa de Sabadell per el seu projecte d’edició del CD amb música de Toldrà, Manén i Oltra.


Ha actuat com a flauta solista amb diverses orquestres del país i estrangeres. Desenvolupa una intensa activitat amb el pianista Adolf Pla; ha realitzat diverses gires per països americans (Brasil, Uruguai, Xile, Bolívia, Colòmbia i Costa Rica entre d’altres) i europeus (Irlanda, Portugal, França i Espanya). També ha realitzat produccions per a mitjans de comunicació com Canal Clásico de Vía Digital, Televisión Española i Televisió de Catalunya.
És professor de flauta travessera del Conservatori Municipal de la ciutat de Sabadell des de l’any 1985. Ha impartit cursos i seminaris al nostre país i també a França i Amèrica. És director de la Banda de Sabadell, de la Cobla Sabadell i de la Cobla Mediterrània.